6. april 2012

Besøk fra Norge

Fra lørdag til torsdag fikk vi besøk hele veien fra Norge, Øysteins onkel med familie tok seg en storbyferie i New York!
Vi booket rom i en leilighet i The Bronx fra lørdag til mandag slik at reisetiden vår skulle bli litt kortere og enklere! Så det ble en liten miniferie på oss!
Det har vært hektiske og lange dager, men vi har kost oss veldig. Vi fikk vært oppe i Rockefeller Center, syklet i Central Park, vært på båttur, gått over Brooklyn Bridge, vært på både Guggenheim museum og The Metropolitan Museum of Art, på sistenevnte så vi gamle ridderrustninger! + at vi har gått mye og tatt subwayen både hit og dit!

Vi var også så heldige at de tok med seg både makrell i tomat, leverpostei og brunost med til oss. Jeg har lovet Øystein skillingsboller i helgen, for hva er vel bedre en varme skillingsboller med brunost! Nam! Men jeg må holde meg unna, sukkerstopp!

Så denne helgen skal vi slappe av og nyte! Fant ut i går at vi er over halveis i oppholdet. Syns den første halvdelen har gått fort, og den neste kommer til å gå enda fortere. Øystein har 9 skoledager igjen før eksamen, 9.mai har han ferie og vi kan utforske enda mer av New York. 31.Mai flytter vi ut av leiligheten og drar på en 5 ukers ferie rundt i usa før vi er tilbake i Norge 6.Juli! Så tiden kommer jo til å fly! Vi får bare nyte hverdagene fremover!

På søndag har vi Bryllupsdag, hele 6 år er gått siden vi giftet oss! Vilt! Den blir feiret med kino og restaurantbesøk, The Cheesecake Factory faktisk, så får vi prøvd det også. Hehe!



Ønsker dere alle en god påske! Her merker vi lite til den, butikkene stenger ikke, det eneste som er annerledes for oss er at Øystein har fri i dag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar