7. februar 2013

Hjemmelaget Fajitas

Etter å ha spist knallgode fajitas på Salsa restaurant i Bergen eksperimenterte jeg litt på kjøkkenet for å få til det samme.
Fajitas er veldig enkelt å lage og gir en fin variasjon på den vanlige tacoen.


Lag hjemmelagde tortillalefser og tacokrydder, oppskrift her.

Fajitas:

Til 2 personer:

300g kyllingfilet/Biff
1,5 løk
1,5 paprika
Litt honning
1-2ss tacokrydder
1 rød Chili (kan kuttes ut hvis man ikke liker sterk mat)
Jalapenos (kan også kuttes ut hvis man ikke liker for sterk mat)

Kutt kjøtt og grønnsaker i strimler. Stek først kjøttet litt og ha så i grønnsakene. Smak til med krydder og honning (vi liker fajitasen litt søt).

Hjemmelaget salsa og guacamole er perfekt som tilbehør sammen med litt revet ost og rømme.



Fajitas på restaurant i Krakow

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar