14. juli 2011

Nattåpent i Bææærgen!

Vi kom oss omsider til Bergen, men bilen var ikke helt fornøyd! 
Allerede før vi hadde satt kursen vestover takket vindusviskerne for seg, men heldigvis var det sol! 
Etter en halvtimes kjøring gikk bilen varm, akkurat samme problem som vi hadde på vei hjem fra Bergen i fjor sommer! Men vi kom oss til stavanger etter noen stopp, og videre til Bergen dagen etterpå, da også med noen flere stopp enn vi ville! 
Vindusviskerne ble "trikset fikset", delen var gått ut av produksjon, og viften til radiatoren er "fikset" så den går hele tiden! Får bare håpe vi kommer oss hjem igjen!
Begynner virkelig å bli lei den bilen, skikkelig elsk/hat forhold på gang! Vi er så avhengig av bil, men når det er noe galt annenhver måned blir det slitsomt! Blir nok uansett litt trist å selge den til jul fordi vi skal dra til USA.

Men, tilbake til Bergen! 
I dag var det nattåpent i sentrum og vi tok oss en liten tur. Vi skulle egentlig ikke ha noe spesielt men endte opp med å kjøpe nytt kamera og ny blitz(blits?)! 
Vi skal selge vårt "gamle", Canon eos 1000D, som vi har vært kjempefornøyd med! Det nye kameraet er et Canon Eos 550D, den største forskjellen på det gamle og nye er at vi kan filme!
Øystein er helt i ekstase! Vi skulle egentlig bare kjøpe blitz for Øysteins bursdagspenger, så at vi endte opp med nytt kamera også er han veldig fornøyd med! Han blir akkurat som en unge på julaften! 

Så fremover kommer det kanskje noen videosnutter her også!

Fortsatt God Sommer!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar