22. mars 2011

USA planlegging

De siste dagene har det for det meste gått i planlegging av Usa tur.
Søknaden til skolen må være inne førstkommende fredag, og før det må Øystein bestemme hvilke fag han vil ta, og få de godkjent av UIA.
Dette satt vi med i går kveld, finne fag, finne ut om de har fagene på vårsemesteret osv. Han fant til slutt 8 fag han kan tenke seg, men må ikke ha mer enn 5. Blir spennende å se hvilke fag Montclair godkjenner, han har blant annet satt opp privattimer på kontrabass!

På grunn av budsjett har vi også planlagt ferien vi skal på når vi er der.
I utgangspunktet ville jeg dra på cruise før semesteret begynte, så på roadtrip etter skoleslutt, men planene har forandret seg en del!
Den foreløpige planen er nyttårsfeiring i New York, så et par uker på å komme oss til rette i leiligheten, kjøpe bil og alt annet vi trenger, finne ut av ting som buss, tog, bank, campus osv. Undervisningen begynner rundt 17. Januar, og det blir nok litt forskjellig vi må ordne før den tid!

I helgene blir det nok mange turer inn til New York og de andre byene som ligger rundt. I påskeferien tar vi kanskje en tur til Niagara Falls, 7 timer med bil eller en 1000lapp i fly.

Så kommer vi til den O´ STORE ferien. Vi har nemlig hele Juni til ferie! Vi kommer nok til å dele den i to, halvparten i Florida og halvparten i og rundt Los Angeles. Den ene uken i Florida kommer vi sannsynligvis til å dra på Cruise i Karibien! Blir jo helt reisegal av å tenke på det!
Blir egentlig et halvt år med sammenhengende reising! Fin gulerot det!

Så nå håper jeg tankene roer seg litt, har blitt noen søvnløse kvelder i det siste, men skal for all del ikke klage! Vi er kjempeheldig som har denne muligheten, gjett om vi skal utnytte den!

Ha en super dag i solskinnet! Nå skal jeg ut å lufte tankene litt og nyte at VÅREN er kommet til Søgne!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar