23. juni 2011

Trogir/Ciovo

Nå har vi vært på ferie i 4 dager og STORKOSER oss!

Jeg har vært i Trogir en gang før og byen er fantastisk fin! Nå er vi på Ciovo, som er en øy på utsiden av Trogir (som også er en bitteliten øy).

Leilighetskomplekset vi bor i ligger rett på stranden uten noen hus foran. Utsikten er helt fantastisk, grønnblå sjø, strender, hus og natur.
Okrug Gornji, som den lille landsbyen vi bor i heter, ligger inne i en bukt slik at vi ser både innover og utover i bukten. Det er masse småstrender (rullestein) langs hele bukten, stranden rett nedenfor leiligheten er ganske rolig og med ganske lite folk, veldig passelig for oss!

Temperaturen i vannet er ikke til å klage på, kan tenke meg ca 22 grader. Litt kaldt hvis man ikke svømmer, men veldig avkjølende etter å ha lagt i solsteiken! De siste dagene har det vært varmt og deilig, det var meldt litt over 30 grader og det kan jeg godt tro at det har vært!
Ingen har blitt skikkelig solbrent enda, men vi tar våre forhåndsregler og smører oss med faktor 30 og 50!

Prisene her nede er også veldig hyggelige. På den lokale restauranten rett borti her koster en pizza mellom 30-40 kroner. Grillmat koster fra 75 kroner og er mer enn nok mat til en person!
Vi kjøpte flytemadrass til 40 kroner og badesko til 30,-, ikke galt i det hele tatt! En kule is koster 6-7 kroner, blir en del is i denne varmen!

Det er utrolig deilig å vite at vi fremdeles har halvannen uke igjen av ferien her! På mandag bytter vi leilighet, da skal vi ha en leilighet midt i sentrum av Trogir!
I morgen kommer de nygifte kanskje på besøk, blir koselig å se de igjen!

På gjensyn!

Bilder:

Innerst i bukten


Thorsheims faste plass

Svigers på svømmetur

Guttene snorkler en eller annen plass uti der

Daniela nyter varmen

Trygve og svigermor Tove

Erik viser sine nye badesko

Ciovo i solnedgang

Havnepromenaden i Trogir

2 kommentarer:

  1. Dette var koselig:-) får lyst å reise dit igjen med en gang.Godt du nyter det,er veldig fortjent. Klem fra mamsen.

    SvarSlett
  2. Ser utrolig deilig ut Synnøve, skikkelig høy kosefaktor med deilig sommervær. Men sanden, Synnøve, hva med sanden ?! Det eneste negative med Kroatia, der stein ikke teller som strand i sørlandsøyne ;o)

    SvarSlett