12. desember 2010

Jul!

Nå er det jul her hjemme hos Familien Thorsheim og det liker vi!
Det meste av pynten kom opp første helg i avdent, også har jeg kjøpt noen småting etterhvert!

Pakkekalenderen ble hengt opp noen få dager inn i desember, den måtte nemlig fikses litt på. Meg og Øystein åpner gave annenhver dag, veldig koselig syns vi!

Her kommer et lite bilderas:
Delvis hjemmelaget pakkekalender!

Stemning med fyr i peisen!

Ny lilla julestjerne
Og lilla løper

Vårt alternative juletre og alle julegavene vi skal gi vekk!

Det er så koselig med blomster

Vi tok veden inn i gangen, det lukter godt og er veldig praktisk!



Jeg har sydd julesokk til meg og Øysten!





Nyinnkjøpt julepynt!

Colakaker
Sjokoladetrøfler!



Tiden mot jul går veldig fort! Øystein er allerede ferdig med to eksamener og leser som en helt til den siste på onsdag. Alle julegavene var jeg (ja, jeg skrev bevisst JEG og ikke vi) ferdig med før desember, de siste dagene har jeg kost med med å pakke de inn og lage til/fra lapp. Gleder meg til å se om de faller i smak, det er det som er det gøyeste med hele julaften, reaksjonene!
Julekakebaksten er også i boks, bokstavelig talt. I år ble det colakaker, kokosmakroner, risboller, trøfler sandkaker ( som ikke ble helt vellyket) og havreflarn, men de siste er allerede spist opp! Vi har litt ikea pepperkakedeig i kjøleskapet, men jeg får bare ikke bestemt meg for om jeg skal lage hus eller pepperkaker!

I helgen har jeg tatt julevasken. Hele kjøkkenet ble vasket, inni og utenpå skap, stekeovnen og kjøleskapet! Tror ikkje kjøkkenet har vært så rent siden vi flyttet inn! I dag har jeg også støvsugd hele huset og vaska begge badene. Så nå er huset ryddet, vasket og pyntet til jul. Synd det ikke holder seg slik de neste to ukene!

Ellers har jeg jobba litt, formen er som vanlig opp og ned! Snakket med NAV igjen, tror ikke vi skal gå mer detaljert inn på det for det blir alt for nedtrykkende!

Neste søndag drar vi til Bergen, i år skal vi feire jul der. Gleder oss veldig, Øystein gleder seg nok mest siden det tross alt er hans familie vi skal til!

I uken som kommer skal vi prøve å kose oss og få enda mer julestemning. De siste dagene har vi hørt litt på Kurt og Kringkastingsorkesteret, ganske fin julemusikk faktisk! Vi kommer hvertfall i julestemning.

God uke til dere alle!