28. juli 2010

Nyttårsforsett update!

Begynte plutselig å tenke på nyttårsforsettene mine, og hvordan jeg egentlig lå an. Så jeg har leitet i gamle innlegg og funnet frem igjen forsettene.
De ser slik ut:


- trene mer, spise sunnere, gå ned i vekt (det har jo veldig mye med hverandre å gjøre) Holder på!
- dra på en ferie vi har lyst til (Thailand, USA) DONE!
- bli ferdig med det vi har begynt på utenfor huset Gort en del!
- utvide kjøkkenet Begynte i dag, gjør det ferdig iløpet av helgen!
- lese flere bøker ( har 6stk jeg har veldig lyst å lese) Lest alle jeg ville lese, og flere! Holder på med en ny, og ligger flere på vent!
- bli flinkere til å stå opp om morgenen Ikke helt der enda, men vi jobber med saken (kanskje ikke så hjelpsomt at jeg blogger når klokka er 3 på natten)
- finne ut hva som "feiler" meg Holder på her også, skal til spesialist og fastlege i slutten av August.
- Gjøre ferdig småting inni huset Hvilke småting? Her må jeg tenke litt...
- Ha mer kjærestetid med Øystein Getting there...men en del jobb igjen, kanskje vi skal innføre date-night?
- bli mer miljøvennlig Yes! Sorterer hvertfall papir, matavfall, glass og metall. Neste steg er vel plast sortering! Prøver også å skru ned varmen, slå av lys osv. Men å ta korte kalde dusjer, det er jeg ikke klar for enda!

Ser jo ganske bra ut dette om jeg må si det selv, "klappe meg selv på skulderen"! Det var gøyt å lese igjennom listen, få motivasjon til å fullføre resten, er jo ikke så mange punkt igjen!

I morgen skal jeg i møte med NAV, de skulle egentlig kontakte meg i Juni, men begge saksbehandlerene mine er sykemeldt. Heldigvis møtte jeg på en utrolig hjelpsom mann i resepsjonen, så ting ser ut til å ordne seg, krysser alle fingre og tær for det ihvertfall! Kommer meg en update i morgen!

Skal se om jeg får slengt inn et par innlegg om Thailand og Bryllupet de neste dagen. Kanskje et punkt på listen burde vært : blogge minst en gang i uken?hehe...

Ha en fortsatt god uke og NYT sommeren!

18. juli 2010

Bærgen!

Lenge siden nå, merker det er sommer og mye som skjer!

Nå har vi vært i Bergen i en uke.
Var i bryllup til Karoline og Thomas Hallandvik forrige lørdag, et utrolig fint bryllup! Og FOR en brud!!! Vi kom hjem i tre tiden på natten og jeg fikk Øystein med på å pakke i bilen og sette kursen mot Bergen. Men, planen min funka ikke helt, jeg ble dautrøtt etter et par timer. Etter litt bytting frem og tilbake kom vi frem til Svigers.

Den siste uken har gått mye i bryllupsplanlegging. Øysteins bror, Erik, skal gifte seg til helgen og vi har hjulpet med planleggingen.
Øystein skal være toastmaster sammen med brudens bror, Esteban, og jegskal hjelpe til med gavebordet. Blir spennende!
Akkurat nå holder guttene på med utdrikningslaget for Erik. Vi var på brannkamp og så han synge Nystemten foran 13 500 tilskuere! Blir vanskelig å toppe den! Kampen endte 2-2, spennende kamp, men brann burde scoret flere mål!

Merker det er godt å være  i Bergen igjen, 9 måneder siden sist og det er alt for lenge. Har funnet ut at det sørlandet mangler mest er fjell. Det første vi la merke til da vi kjørte av fergen på Halhjem var alle fjellene, de er jo faktisk over alt! Også er de jo utrolig vakkre også! Men to uker i Bergen er alt for lite, merker det er så mye vi har lyst til å gjøre som det rett og slett ikke blir tid til.
Blir mest sannsynlig julegavetur til høsten. Fant superbillige biletter til Gdansk fra Bergen, betalte 256kr t/r for 4 personer. Så da kommer vi hvertfall en liten tur til Bergen! Drar sammen med Erik&Daniela, gleder meg allerede. Skal bli kjekt å reise sammen med noen!

Ellers har vi hjulpet Erik og Daniela å flytte og male litt ting i leiligheten, Ada, Øysteins søster skal flytte nedover til oss så vi har fikset leilighet og diverse for henne også. Gjett om Øystein gleder seg som en unge til endelig å få noen fra familie ned! Bare vent, de kommer nok etter alle sammen!(kanskje et barnebarn hjelper??)

Vi har også vært en tur på familiens hytte i Angleviken. Øystein hjalp bestefaren med noe utenfor, jeg rydda kjøkkenet!
Vi fikk tid til en liten fisketur, Øystein fiska med stang, jeg pilket. Og tror du ikke at andre gang jeg slapp uti så fikk jeg TRE fisk på en gang!! I dag spiste vi good stekt sei som svigermor lagde til middag!

Thailand innlegg er på vei, er bare så vanskelig å begrense seg, vi opplevde så mye, merker at jeg allerede vil ned igjen!!

Formen er stort sett bra for tiden, men blir jo sliten uansett hva jeg gjør! Får heldigvis sove lenge og det hjelper godt!
Var til spesialist rett etter at vi kom hjem fra Thailand, han vil teste meg for flott sykdom og ta blodprøve for å se om jeg kan ha narkolepsi. Så i slutten av August skal jeg tilbake for å ta spinalvæskeprøve, spennende!
Jeg nevnte ME for han, jeg trodde jo egentlig det var det han skulle snakke/undersøke meg for, men neida. Han var negativ til hele sykdommen, ME er en spørreskjemasykdom sa han, og avfeide det som ingenting. Godt fastlegen min ikke er helt enig. Lurer på om jeg skal ta mamma meg neste gang, så kan han få fortelle henne at det ikke er en sykdom, at det bare er psykisk slik som han ville skylde min sykdom på. Enten trodde han jeg var uvitende og dum som kunne foreslå en sånn sykdom, eller så er det han som er uvitende og ikke følger med på forskningen som er gjort! Var ganske dårlig dagene etter møtet med han!

Men nå skal jeg ikke tenke for mye på diagnose eller det at jeg bare har sykemelding i en måned og så står uten tiltak! For nå har jeg FERIE!

God sommer til deg!